Putojantis baltasis vynas „Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut“
Parduotuvėje
Putojantis baltasis vynas „Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut“
Parduotuvėje
Aprašymas
Italija, Veneto11% alk. tūrio
Vynuogė: Glera
Charmat gamybos metodas
Aromatas, skonis: šviesios šiaudų spalvos vynas pasižymi medaus, citrusinių vaisių, akacijų žiedų aromatais.
Su kuo derinamas: tinkamas ragauti aperityvui, vynas dera su įvairiais užkandžiai, marinuotomis daržovėmis, alyvuogėmis, makaronų, jūros gėrybių, paukštienos patiekalais, pica.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 6 - 8°C
11% alk. tūrio
Vynuogė: Glera
Charmat gamybos metodas
Aromatas, skonis: šviesios šiaudų spalvos vynas pasižymi medaus, citrusinių vaisių, akacijų žiedų aromatais.
Su kuo derinamas: tinkamas ragauti aperityvui, vynas dera su įvairiais užkandžiai, marinuotomis daržovėmis, alyvuogėmis, makaronų, jūros gėrybių, paukštienos patiekalais, pica.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 6 - 8°C
11% alk. tūrio
Vynuogė: Glera
Charmat gamybos metodas
Aromatas, skonis: šviesios šiaudų spalvos vynas pasižymi medaus, citrusinių vaisių, akacijų žiedų aromatais.
Su kuo derinamas: tinkamas ragauti aperityvui, vynas dera su įvairiais užkandžiai, marinuotomis daržovėmis, alyvuogėmis, makaronų, jūros gėrybių, paukštienos patiekalais, pica.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 6 - 8°C