Raudonasis sausas vynas „Chevalier de Fauvert Merlot Pays d'Oc IGP“
Parduotuvėje
Raudonasis sausas vynas „Chevalier de Fauvert Merlot Pays d'Oc IGP“
Parduotuvėje
Aprašymas
Prancūzija, Oksitanija13% alk. tūrio
Vynuogė: Merlot
Aromatas, skonis: juntami mėlynių, slyvų, figų, aviečių, vyšnių džemo, šokolado, vanilės aromatai.
Su kuo derinamas: vynas dera prie kiaulienos patiekalų, prie įvairių kumpių, dešryčių, sūrių. Tinka su daržovių troškiniais, keptu viščiuku, picų.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 16 - 17°C
13% alk. tūrio
Vynuogė: Merlot
Aromatas, skonis: juntami mėlynių, slyvų, figų, aviečių, vyšnių džemo, šokolado, vanilės aromatai.
Su kuo derinamas: vynas dera prie kiaulienos patiekalų, prie įvairių kumpių, dešryčių, sūrių. Tinka su daržovių troškiniais, keptu viščiuku, picų.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 16 - 17°C
13% alk. tūrio
Vynuogė: Merlot
Aromatas, skonis: juntami mėlynių, slyvų, figų, aviečių, vyšnių džemo, šokolado, vanilės aromatai.
Su kuo derinamas: vynas dera prie kiaulienos patiekalų, prie įvairių kumpių, dešryčių, sūrių. Tinka su daržovių troškiniais, keptu viščiuku, picų.
Rekomenduojama pateikimo temperatūra 16 - 17°C