PIKOK PURE

Pikok Pure – sveikesnė alternatyva jūsų šeimos stalui. Aukštos kokybės mėsos gaminiai be dirbtinių dažiklių, skonio stipriklių, konservantų ir glitimo. Nuo kumpio iki dešros ar dešrelių – kad ir ką išsirinksite, mes užtikriname, kad tai bus skanu, kokybiška ir natūralu.

Jau LIDL parduotuvėse.

PIKOK PURE

Pataria gydytojas dietologas Edvard Grišin

  1. Valgykite mėsą bent 2-3 kartus per savaitę. Mėsoje yra daug naudingų medžiagų – nuo jai būdingos heminės geležies, kurią efektyviau pasisavina mūsų organizmas, užtikrinančios sklandų kraujotakos sistemos funkcionavimą, iki gausaus kiekio baltymų – pagrindinės organizmo „statybinės medžiagos“ – ar kofermento Q10, padedančio sustiprinti mūsų imuninę sistemą. Dėl to, visavalgiai žmonės turėtų gyvūninės kilmės maisto produktus, pvz.: mėsą, vartoti bent 2-3 kartus per savaitę.
  2. Kuo trumpesnė sudedamųjų dalių lentelė – tuo geriau. Mėgstu sakyti, kad kuo trumpesnė sudedamųjų dalių lentelė, tuo atitinkamas produktas bus palankesnis ar tinkamesnis mūsų organizmui. Todėl rekomenduočiau rinktis mėsos gaminius, kurių sudėtyje nėra arba yra kuo mažiau skonio stipriklių, dirbtinių dažiklių bei kitokių priedų, o yra kuo didesnis procentas mėsos.
  3. Valgykite mėsos gaminius protingai. Retas produktas savaime yra žalingas mūsų organizmui – tai labai priklauso nuo to, su kuo mes juos valgome. Todėl atkreipkite dėmesį į maistą, kurį valgote šalia mėsos, rūpinkitės ne tik sveikatai palankesniais mėsos gaminių, bet ir kitų produktų, pasirinkimais.

RECEPTAI