Deja, naršyklės versija nepalaikoma

Deja, naršyklės versija nepalaikoma

ALUS IR VYNAS

ARGUS – tai mūsų alus!
Visiems skoniams ir progoms: šviesus ir tamsus, stiprus, lengvas ir nealkoholinis.

ARGUS STIPRUSIS – sodraus ir išraiškingo skonio alus.
Skaniausias atvėsintas iki 7–8 °C temperatūros, tinka su kepta mėsa bei didkepsniais.

ARGUS GOLD – puiki saldumo ir apynių kartumo pusiausvyra.
Skaniausias atvėsintas iki 6 °C temperatūros, tinka su ant grotelių keptais patiekalais, kepta lašiša arba su kietaisiais fermentiniais sūriais.

ARGUS PREMIUM – lengvas ir gaivus.
Skaniausias atvėsintas iki 5 °C laipsnių temperatūros, tinka su varškės sūriais, džiovintais vaisiais ir riešutais.

CIMAROSA – senojo ir naujojo pasaulio vynas iš visų pagrindinių vynuogių rūšių.
Baltasis, raudonasis, rausvasis.

alt text